Technológiánk

Tisztításunk során – legyen az bútorkárpit, matrac, szőnyeg vagy egy autó belseje – ugyanazt a technológiát használjuk, szappanalapú (tenzidet tartalmazó) vegyszerek nélkül, ember- és környezetbarát tisztítószer adalékkal és nagy teljesítményű, professzionális gépeket használva tesszük tisztává környezetét, hálóhelyét.

Az ágybetét teljes, biológiai tisztítása kiemelten fontos allergiás, asztmatikus megbetegedésben szenvedők számára, hiszen a benne megtelepedő poratkák, penészgombák, vírusok és egyéb kórokozók súlyosbíthatják tüneteiket. Ezek mind koncentráltan telepednek meg matracainkban, és ahogy alvás közben mozgolódunk, ezek az élősködők szinte hívásra életre kelnek, mi pedig belélegezzük őket.

Az egészségügyi törvény is úgy rendelkezik, hogy ahol gyakran cserélődnek az ágyat használók, ott gyakrabban kell elvégezni a matrac tisztítását, ez ezeken a helyeken fél év, de az otthoni használat során 1 év a megfelelő rendszeresség.


Ha otthoni matractisztításban gondolkodna...

Amennyiben Ön otthon szeretné kitisztítani matracait, érdemes már vásárláskor olyat választania melynek mosható huzata van. Ezt mosógépben könnyen kimoshatjuk (márha befér a gépbe).

Amennyiben matracunk huzata nem levehető, fix borítás, abban az esetben mindenképpen érdemes matracvédőt alkalmaznunk, ám még ez sem nyújt teljesen tökéletes védelmet a nemkívánatos baktériumok és élősködők megtelepedése ellen.

A matracot érdemes szárazon is rendszeresen tisztítani lehetőleg nagy teljesítményű porszívóval. Mindezek mellett is érdemes alkalmanként profi segítséget igénybe venni a tökéletes mélytisztítás érdekében.

Az általunk használt amerikai technológia és szabadalom kiváló eredményekkel bizonyít már 2010 óta.

Alkalmazott nagy teljesítményű, ipari kategóriájú berendezéseink 8,3 bar nyomással, közel 70 fokra felfűtött vízzel és óriási szívóhatással működnek és mindig igazolják a jó választást.

A mi BIO matractisztító módszerünk többet nyújt, mint a házi praktikák és a klasszikus eljárások

Vegyszermentes biotakarítási technológiánk az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítja a matracban található élősködőket. Tisztítási eljárásunk során – a fedőhuzat és a tömőanyag fajtájától (memóriahab, kókusz, stb.) függően – alkalmazott ipari berendezésünk átlagban egy oldalról kb. 10-18 cm-es mélységig tud a matrac belsejébe hatolni és eltávolítani a port, az atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

Hívjon minket a 0670 6234967 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@netfuture.hu címre

Az általunk használt egyedi (és bevizsgált!) BIO tisztítószer valamint nagyteljestményű gépeink együttesen képesek a foltok nagyrészét és a szennyeződések egészét eltávolítani, ráadásul vegyszermentesen! Speciális kétkomponensű tisztítószerünk a matracba préselt apró széndioxid buborékjaival a tömőanyag mélyéig hatolva gyűjtik össze az összes kórokozót, majd saját felhajtóerejükkel és profi gépeink szívóerejével a felszínre hozzák a szennyeződéseket, ahol mi azt gépünkkel véglegesen eltüntetjük. 

Mivel nagyteljesítményű gépeink közel 70 fokra fűtik fel a vízet működés közben – az atkák pedig 40 fokig “hőállóak”, így esélyük sincs takarításunkat túlélni!

A megtisztított ágybetétek és matracok hozzávetőleges száradási ideje átalában max. 6-8 óra, ami nyilván függ a huzat fajtájától, vastagságától és a rétegek összetételétől, valamint a szellőzési viszonyoktól és a hőmérséklettől.

Szálláshelyeknek a matracok tisztításáról, atkamentesítéséről tanúsítványt adunk!

Ajánlott tisztítási gyakoriság:

Allergiás és asztmatikus betegségekben szenvedők illetve fokozott igénybevétel esetén (szállodák, apartmanok) fél évente, egyébként elegendő évente elvégezni a matracok teljes mélytisztítását.

(Megjegyzés: a matracok élettartama, amíg tökéletes kényelmet biztosítanak és nem károsodnak a napi használattól kb. 10 év)


Vegyszermentes matrac tisztításunk mellett az alábbiakat vállaljuk:

  • kárpittisztítás (ülőbútorok, kanapék, székek, fotelek, antik bútorok, sarok garnitúrák bármilyen huzattal, normál vagy esetleg textilbőr kárpittal) mélytisztítása
  • matracok, ágybetétek, heverők és franciaágyak mélytisztítása, atkamentesítése, fertőtlenítése
  • szőnyegek (hagyományos műszálas szobai szőnyegek, padlószőnyegek bármilyen vastagságban, kézi vagy gépi perzsaszőnyegek, gyapjú, selyem bármilyen kézi csomózású) helyszíni tisztítása
  • autókárpitok (ülések, alsó szőnyegezés, csomagtartó, mennyezet) profi tisztítása helyszínre kiszállással

Amire technológiánk NEM ALKALMAS – az a klasszikus valódi illetve műbőr huzatok, ezeket sajnos abszolút kézi munkával lehet tisztítani (alkoholos tisztítókendő, bőrápoló krém és több óra száradás után szárazra törlés…)

Hívjon minket a 0670 6234967 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@netfuture.hu címre

Ha további részleteket szeretne megtudni, klikk ide.